logonew
Brusselsesteenweg 459 9090 Melle
09 252 11 09 Telefoon
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom op de website van het college!

College Paters Jozefieten MelleHet College van Melle, sinds 1837 onder de leiding van de Paters Jozefieten, biedt al meer dan 175 jaar een christelijke opvoeding en hoogstaand onderricht, gebaseerd op een uniek pedagogisch concept.

De kern van dit concept is een zorgzame omgang met de leerlingen. Een sterke betrokkenheid van het schoolteam, binnen en buiten de leslokalen, draagt in hoge mate bij tot de familiale sfeer die we zeer belangrijk vinden. On y revient toujours: het College van Melle is een huis, veel meer dan een school die je achterlaat als je afstudeert.

Gelegen in een rustige gemeente, ver van alle stadsdrukte, kunnen we genieten van veel groene en open ruimte. Onze leerlingen zijn evenwel niet aan gemeentegrenzen gebonden. Leerlingen uit alle hoeken van het land vormen één gemeenschap met de leerlingen uit de omgeving. Ze spreken elkaars taal en begrijpen elkaar.

We zijn een school in beweging, Een gezonde en faire competitie moedigen we aan maar we vinden de integratie van sport en een actieve levensstijl in een harmonische algemene ontwikkeling nog belangrijker. En die willen we al onze leerlingen, van het eerste studiejaar tot het zesde ASO, aan kunnen bieden. Een overdekt zwembad met beweegbare bodem, een volwaardige sporthal, outdoor tennisterreinen, het zijn de meest opvallende maar niet de enige voorbeelden van onze sportinfrastructuur.

Met het verleden in het hart en het oog op de toekomst willen we onze leerlingen onderwijs bieden dat hen in staat stelt om zich te ontplooien in een steeds complexer wordende wereld, onderwijs dat vaktechnisch sterk is en steeds ingebed in een open, kritische, christelijk geïnspireerde levensvisie.

Traditie, ligging, internaat, er zijn zoveel factoren die van College Melle een school maken als geen andere.

Openingsuren onthaal

Het onthaal van de school is open van 7.45 u. tot 18.00 u.

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Aangepast op 07/12/2017

Bezoek onze Facebookpagina!

Facebook

Bezoekers

Artikelen bekeken hits
115998
© College Paters Jozefieten Melle 2018
Ga naar boven