logoright
Brusselsesteenweg 459
9090 Melle
09 252 11 09

Als kleine kinderen groot worden ...

Als kleine kinderen groot wordenHoe kan je je kind verstandig leren omgaan met alcohol? Hoe kan je voorkomen dat je kinderen tabak of drugs gaan gebruiken? Hoe bescherm je je kinderen tegen een aantal gevaren in verband met internetgebruik? Wat is "grooming" en wat kan je als ouder doen om je kind hiertegen te beschermen?

In samenwerking met de ouderraden van het Sint-Franciscusinstituut, het College Paters Jozefieten en de Tuinbouwschool van Melle organiseert Drugpunt Melle op donderdag 6 november 2014 een vorming voor ouders en leerkrachten van tieners over alcohol, tabak, drugs en de gevaren van internet.

Praktische info:

  • wanneer: donderdag 6 november 2014, om 19.30 u
  • waar: Studio M, Molenweg 10, Melle

Toegang is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Om in te schrijven kan u hieronder de flyer downloaden en het inschrijvingsstrookje ingevuld op het onthaal afgeven, met vermelding van het aantal personen.

Flyer met inschrijvingsstrookje

Chinese delegatie op bezoek in het college

De Chinese delegatie op het bezoek op het collegeOp woensdag 17 september was het eindelijk zo ver. De Chinese delegatie bezocht ons college en bereidde er de komst van de Chinese leerlingen later dit schooljaar voor. De delegatie bestond uit zes personen. Dat dit niet van de minste zijn, bewijzen hun respectievelijke titels: Zhao Gongpei, ere-gouverneur van Jiaozuo (stedelijk agglomeraat met bijna 4 miljoen inwoners) en president van de Chinese Taichi-federatie, Niu Huiling, gouverneur van Xiuwu-district, Liu Zhongbao, directeur van de schoolgemeenschap (eindverantwoordelijke voor 85 000 leerlingen), Zhao Xiaowen, directeur van de Number One Xiuwu High School, Xu Baozhong, directeur van de Shiyan High School, en Xie Xuyong, directeur van de Yuntai Mountain International Kungfu School.

Lees meer...

Reportage Chinareis

Als erg leuke 'afsluiter' van de Chinareis maakten Jan De Tremerie en Rachid Saegerman een videomontage van hun belevenissen:

Interview Radio 2

Kort na de aankomst in China nam Radio 2 al een interview af met 'Chinareizigers' Niko De Rijcke, Jan De Tremerie en Rachid Saegerman. U kan het  hieronder herbeluisteren of hier downloaden.

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Aangepast op 18/08/2014

Bezoekers

Vandaag35
Totaal72067

Kalender

 

Komende activiteiten

 

knopSGDeBron

© College Paters Jozefieten Melle 2014
Ga naar boven