logoright
Brusselsesteenweg 459
9090 Melle
09 252 11 09

Infomomenten

De secundaire afdeling van het College organiseert een aantal infomomenten voor nieuwe leerlingen:

  • voor toekomstige eerstejaars en anderejaars: infonamiddag op zondag 26 april 2015 in het kader van het schoolfeest
  • voor toekomstige eerstejaars: kennismakingsavond op woensdag 29 april 2015 om 18.30 uur.

De Warmste week – Melle for Life 2014

Warmste week - Melle for Life 2014Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Leerlingenraad Groten van 24 tot 28 november de actieweek Melle for Life. Met allerlei activiteiten probeert de Leerlingenraad net als de radiozender Studio Brussel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar stonden de volgende activiteiten op het programma:

Lees meer...

Chinese delegatie op bezoek in het college

De Chinese delegatie op het bezoek op het collegeOp woensdag 17 september was het eindelijk zo ver. De Chinese delegatie bezocht ons college en bereidde er de komst van de Chinese leerlingen later dit schooljaar voor. De delegatie bestond uit zes personen. Dat dit niet van de minste zijn, bewijzen hun respectievelijke titels: Zhao Gongpei, ere-gouverneur van Jiaozuo (stedelijk agglomeraat met bijna 4 miljoen inwoners) en president van de Chinese Taichi-federatie, Niu Huiling, gouverneur van Xiuwu-district, Liu Zhongbao, directeur van de schoolgemeenschap (eindverantwoordelijke voor 85 000 leerlingen), Zhao Xiaowen, directeur van de Number One Xiuwu High School, Xu Baozhong, directeur van de Shiyan High School, en Xie Xuyong, directeur van de Yuntai Mountain International Kungfu School.

Lees meer...

Reportage Chinareis

Als erg leuke 'afsluiter' van de Chinareis maakten Jan De Tremerie en Rachid Saegerman een videomontage van hun belevenissen:

Interview Radio 2

Kort na de aankomst in China nam Radio 2 al een interview af met 'Chinareizigers' Niko De Rijcke, Jan De Tremerie en Rachid Saegerman. U kan het  hieronder herbeluisteren of hier downloaden.

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Aangepast op 18/08/2014

Bezoekers

Vandaag28
Totaal76070

Kalender

 

Komende activiteiten

 

knopSGDeBron

© College Paters Jozefieten Melle 2015
Ga naar boven