logonew
Brusselsesteenweg 459
9090 Melle
09 252 11 09

Doe de grote College Paters Jozefieten-test!

collegetestZit jij in het zesde jaar van een lagere school? Dan trek je binnenkort de deuren van de lagere school definitief achter je dicht. Je staat dan meteen voor een moeilijke opgave: welke school kies ik nu?

Er zijn veel scholen en geen twee zijn dezelfde. Bij ons kies je alvast voor een school die diepgeworteld is in een christelijke traditie. En nee, die perfecte school bestaat waarschijnlijk niet maar het is wel belangrijk om te weten op welke school jij je thuis kunt voelen.

Benieuwd of onze school ook iets voor jou is? Doe dan de test!

Doe de test!

Examen- en vakantieregeling De Lijn

Van 13 juni 2016 tot en met 24 juni 2016 is de examendienstregeling van kracht. Vanaf maandag 27 juni 2016 rijden de bussen en trams volgens vakantiedienstregeling.

De vakantie- en examendienstregelingen van juni 2016 zal in grote lijnen overeenstemmen met die van december 2015. Neem alvast een kijkje op www.delijn.be of raadpleeg de lijnfolders om een beeld te krijgen van wat dit voor u betekent.

Arn De Moor behaalt tweede/derde plaats in Belgische Informatica-Olympiade

 

Knack Interscholenquiz

 

Uitwisselingsproject China - editie 2016 (2)

Onze Chinareizigers zijn intussen moe maar voldaan terug op Belgische bodem. Niko De Rijcke stuurde ons nog enkele sfeerfoto's:

Uitwisselingsproject China - editie 2016

Dit schooljaar mag ons College weer een groep leerlingen en begeleiders uitsturen naar China. We ontvingen al een kort verslag én enkele foto's:

Woensdag 6 april 2016
5u45 Veel te luide Chinese muziek haalt me uit mijn diepe slaap. Ik slaap nog half als ik even later het warm water opendraai. De kraan sputtert even en dan komt er... niets. Geen druppel. Daar sta ik, naakt en nog half slapend op een ijskoude vloer, in een slaapcel ergens in het midden van China in de provincie Henan. Dan maar koud water en de korte pijn. Ik heb zin in de dag en ben benieuwd wat de Chinezen voor ons in petto hebben. De vermoeidheid, het koude water en het stoïcijnse bed neem ik er graag bij.
Na een lange reis zijn we gisteren aangekomen op de onze eindbestemming: Henansheng, Xiuwuxian, di yi zhongxue, of: de nummer één school van de provincie Henan in het district Xiuwu. We zitten 700 km ten zuidwesten van Beijing en hebben ongeveer 30 uur gereisd om hier aan te komen. Een auto, een bus, twee vliegtuigen, een bus, een trein en nog een bus: dat is het wat het vergt om in het binnenland van China te raken.

Lees meer...

Bezoek onze Facebookpagina!

Facebook

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Aangepast op 19/10/2015

Bezoekers

Vandaag4
Totaal92126

Kalender

 

Komende activiteiten

 

knopSGDeBron

© College Paters Jozefieten Melle 2016
Ga naar boven