logonew
Brusselsesteenweg 459
9090 Melle
09 252 11 09

Doe de grote College Paters Jozefieten-test!

collegetestZit jij in het zesde jaar van een lagere school? Dan trek je binnenkort de deuren van de lagere school definitief achter je dicht. Je staat dan meteen voor een moeilijke opgave: welke school kies ik nu?

Er zijn veel scholen en geen twee zijn dezelfde. Bij ons kies je alvast voor een school die diepgeworteld is in een christelijke traditie. En nee, die perfecte school bestaat waarschijnlijk niet maar het is wel belangrijk om te weten op welke school jij je thuis kunt voelen.

Benieuwd of onze school ook iets voor jou is? Doe dan de test!

Doe de test!

Examen- en vakantieregeling De Lijn

Van 13 juni 2016 tot en met 24 juni 2016 is de examendienstregeling van kracht. Vanaf maandag 27 juni 2016 rijden de bussen en trams volgens vakantiedienstregeling.

De vakantie- en examendienstregelingen van juni 2016 zal in grote lijnen overeenstemmen met die van december 2015. Neem alvast een kijkje op www.delijn.be of raadpleeg de lijnfolders om een beeld te krijgen van wat dit voor u betekent.

In de bres voor Grieks

Voor wie het gemist heeft: onze school kwam de voorbije dagen nogal vaak in de media omdat we gedwongen worden de richting Grieks-Latijn in de 3de graad stop te zetten. Hieronder vindt u een aantal links naar artikels en reportages:

Arn De Moor behaalt tweede/derde plaats in Belgische Informatica-Olympiade

 

Knack Interscholenquiz

 

Uitwisselingsproject China - editie 2016 (2)

Onze Chinareizigers zijn intussen moe maar voldaan terug op Belgische bodem. Niko De Rijcke stuurde ons nog enkele sfeerfoto's:

Bezoek onze Facebookpagina!

Facebook

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Aangepast op 19/10/2015

Bezoekers

Vandaag30
Totaal93177

Kalender

 

Komende activiteiten

 

knopSGDeBron

© College Paters Jozefieten Melle 2016
Ga naar boven